Sund og varieret mad lige til døren

Det kan være svært at inkorporere varierede og sunde måltider, når ugen ofte er fyldt med travlhed og andre opgaver, der tager tid og energi. Med sunde måltider kan du tilføje endnu mere energi til din hverdag og dele dit overskud med resten af familien.

Du kan tilføje disse måltider til din hverdag med lethed – du slipper for sene ture til indkøbscentret, kedelige rester og manglende variation. Du kan få leveret måltidskasser med færdigretter, der passer præcis til dine og din families behov.

Sundt og varierende behøver ikke være skræmmende for dig med børn. Du kan for eksempel vælge hverdagsboxen, der indeholder fire aftenmåltider med kød, klassiske børnefavoritter og nytænkende overraskelser, så der er noget til enhver smag.

Hvis du ønsker at blive udfordret noget mere, eller hvis du i forvejen forsøger at leve et mere kødfrit liv, så er der også måltidskasser til dig. I veganerboxen vil du opleve en hverdag med masser af sæsonens grøntsager og i flexiboxen, kan du få to veganerdage og to køddage om ugen.

Fælles for alle måltidskasser er, at de bliver leveret i bæredygtig emballage og altid er skabt af friske råvarer, der er smækfyldt med vitaminer.

Få mere tid til det der giver mening for dig

Måltiderne kræver ingen opskrifter – det er sunde færdigretter, der kun tager 10-30 minutter at varme og anrette.

Holdet bag din måltidsbox er kokke med mere end et årtis erfaring indenfor mad- og restaurationsbranchen. Der er fokus og viden om smagssammensætninger og råvarekvalitet, der sikrer dig velsmag i den box, som du vælger.

Priserne for måltidskassen starter fra kun 50 kroner pr. måltid, og det er en lav pris for at få leveret sunde og varierende måltider, der giver dig ekstra tid i hverdagen til dét, der skaber værdi for dig.

Undersøg allerede i dag hvilken måltidskasse der passer bedst til dig eller din familie. Få ideer til nye smagssammensætninger og mærk den ekstra energi, det vil tilsætte din hverdag.

Du kan også undersøge slankeboxen, hvor du vil få en helhedsløsning med alle dagens måltider, fem dage om ugen, så du har tid til at fokusere på din træning.

Find din måltidsbox i dag og se alle de flotte retter, som du kan se frem til at smage på og dufte til, når du modtager din egen.