Din genvej til et stærkt arbejdsmiljø

Vil du gerne optimere på din arbejdsplads, hvad end det drejer sig om specifikt effektiviserende arbejdsudstyr eller forbedret indeklima, der kan give færre sygedage?

Ventshop.dk lufter ud af deres værktøjer, så du som enten industri eller anden virksomhed kan give dine medarbejdere de absolut bedste betingelser for at arbejde både sundt, solidt og effektivt.

Stærke ventilationsløsninger til erhverv

Ventshop.dk specialiserer sig i ventilation til erhverv med et særligt fokus på industrien, hvor der kræves nogle meget specifikke enheder, da røg, damp og varm luft er ekstra store faktorer. Hvis der ikke udluftes ordentligt her, kan det få store konsekvenser for medarbejderne og produktionen for helhed, da visse dampe kan være decideret skadelige.

Du finder særligt designede filteranlæg, højtrykssugere og meget mere, der kan forbedre arbejdsmiljøet og holde produktionen kørende uden problemer.

Komfortventilation til kontoret

Med en stor viden om ventilation ville det være synd ikke at bruge den erfaring på at hjælpe klassiske kontormiljøer med mange medarbejdere arbejdende foran en skærm. Mangelfuld udluftning og ventilation kan påvirke effektiviteten og øge risikoen for sygdom, hvilket i sidste ende bliver til fraværsdage hos dine ansatte.

Selvom det kan virke som et omfattende indgreb at få installeret ordentlig ventilation, kan det næsten ikke betale sig at lade være.

Masser af ekstra tilbehør

Ventshop.dk tilbyder komplette løsninger, og derfor går du aldrig derfra velvidende, at du skal have fat i en sekundær forhandler for at finde udstyr til din nye løsning.

Du finder på shoppen en masse særskilte ydelser, som blandt andet egner sig specifikt til storkøkkener og andet. Du finder blandt andet også enheder inden for støjafskærmning og andre hjælperedskaber, der kan optimere din arbejdsplads.