Panama Jack sko til den aktive type

Hvis du er en aktiv type, som går meget i din hverdag og har brug for sandaler eller støvler, som sidder godt på din fod, så er Panama Jack mærket til dig. Hos Havbiksen har vi altid et solidt udvalg af de lækre Panama Jack sko.

Læderstøvler, der holder dig varm

Er du på udkig efter støvler, som kan holde dine fødder varme hele vinteren? Så har Panama Jack støvlen til dig. Du finder blandt andet de sorte snørestøvler Ginette til blot 1200 kr., som har et lækkert for og vandafvisende overflade. Du finder også de lækre Felia Igloo Travel støvler, som har en flot rem detalje over anklen, som du kan spænde ind, så din fod ikke får gennemtræk på nogen måde og holder sig lun. Du finder også den mere bombastiske Napa Grass støvle, der kan klare en lille vandretur, hvor regnvejret måske støder til.

Flotte og ergonomiske sandaler

Skal du derimod ned i solens varme og har brug for ergonomiske og flotte sandaler, så laver Panama Jack også sandaler med kilehæl i mange forskellige farver. Deres sandaler støtter foden til et 12 tal, da den har justerbare remme over selve foden og rundt om anklen. Kilehælen er lavet af et stødabsorberende materiale, så du ikke så let går dig træt, hvis du er rundt på sightseeing under Sydens sol.

Noget til enhver smag

Hos Havbiksen forhandler vi primært ergonomiske sko, som har et helt fantastisk design. På den måde er du sikret at kunne finde en sko, der udtrykker lige præcis, hvem du er, samtidig med at du ikke går på kompromis med støtte til din fod. Find din perfekte sko hos Havbiksen allerede i dag.