Skru op for sikkerhed og kreativitet med vejmarkering

Vejmarkering kan bruges til flere forskellige ting. Den klassiske brug af vejmarkering er til optegning af parkeringsbåse eller lignende. Dog kan vejmarkering også benyttes til mere kreative projekter såsom på legepladser, i skolegården eller i indkørslen. Hos Ramudden Vejsikring forhandler vi både den klassiske vejmarkering til dig, der skal optimere trafikken, samt det sjove DecoMark, som er vejmarkering, der opfordrer børn til leg og læring.

Den klassiske vejmarkering

Hos Ramudden finder du to forskellige typer tape til vejmarkering. Vores PREMARK tape er resistent over for bezin, olie, vind og vejr så som frost og regn og den fungere i alle temperaturer. Fladen den påføres skal dog være tør ved belægningstidspunktet. Vil du have en lidt mindre permanent løsning, så skal du gå efter vores Tape, som er bedre til de mere midlertidige projekter, hvor du skal kunne fjerne markeringen nemt igen.

Sæt gang i leg og læring

På vores hjemmeside finder du også det kreative vejmarkering DecoMark. DecoMark specialiserer sig indenfor at lave vejmarkeringer formet som hinkeruder, tabeller eller noget tredje. Deres design opfordrer altid til læring eller leg på indbydende måder med rige farver eller søde figurer. Ved at investere i DecoMark til din legeplads, indkørsel eller skolegård, så skruer du op for den mentale sundhed ved at børnene får mulighed for at bruge deres kroppe til at øve sig og lære både tabeller, staveord, ordklasser, talremser med mere.

Klar med vejledning

Har du brug for hjælp til hvilken vejmarkering, der egner sig bedst til dine behov, så tag endelig kontakt til os. Vi kan guide dig til om det er nødvendigt med reflekser eller ej, hvor standhaftig din tape skal være eller om størrelsen af et DecoMark produkt egner sig til området, du ønsker det i. Vi står klar til at hjælpe dig.