Sofaen kan du da selv lave

En sofa er en ret enkelt konstruktion. Den er dybest set bare en kasse med noget skumgummi og betræk. Egentlig ikke så svær at lave hvis du kan save og sy. Oki, det er måske ikke helt så nemt alligevel. Men det kan være en udfordring at finde sofaen som passer lige præcis til dig. Hos Overgaard og Dyrman har de designet en rigtig lække sofa som er både minimalistisk og lækker at sidde i. Den er en del af deres Wire Lounge kollektion. Serien af møbler bruger kun robuste og slidstærke naturmaterialer.

Sadelmageren hygger i kulissen

Sadelmageren er en undervurderet håndværker som mest får lov til at lave bilsæder og andre trivialiteter. Men i takt med at flere nye designs popper op kunne sadelmagerfaget nemt få en renæssance. Sofaen fra Overgaard og Dyrman er lavet i stål og læder. Det er lykkedes dem at fusionere af to gode gamle håndværkerfag i et enkelt møbel.

Sådan designer du din egen sofa

Selvom en sofa er vanvittig flot er det ikke sikkert at den helt passer til dig. Det bedste er at designe den selv. På den måde er du sikker på at den lever op til alle dine krav. Det du skal gøre er at tage fat i en dygtig møbelsnedker og forklare ham hvad du har brug for i en sofa. Beskriv for snedkeren hvordan du forestiller dig at den ser ud. Lav gerne en tegning.

Unikt samarbejde

I samarbejde med snedkeren laver i præcis den stol du har brug for. Det er ikke en billig løsning, men du får en helt unik stol, som er lavet særligt til dig. Enhver snedker ville begejstres over sådan en opgave. Gode møbler der holder for livet er en investering. Og det er rigtig godt for miljøet.