Kalvehytter til bevidste landmænd

Med kalvehytter får du mulighed for at opdrætte dine kalve udendørs. Det er bevist, at udendørs opdræt af kalve har afgørende betydning for dyrenes velfærd, og at kalve, der lever udendørs, har en forbedret sundhed og tilvækst og trives markant bedre end kalve, der opdrættes indendørs. Hvis du er en ansvarsfuld og bevidst landmand, der ikke kun går op i profit, men også i dine dyrs trivsel, bør du derfor investere i kalvehytter fra Staldinventar.dk, så dine kalve kan få det bedst mulige liv.

Investér i dine kalves velbefindende

På Staldinventar.dk finder du et sortiment af kalvehytter, der byder på hytter i flere størrelser, som kan rumme forskellige antal kalve. Hytterne varierer med hensyn til design, materialer og prisklasse, som sniger sig helt ned på under 3000 kroner eksklusiv moms for en kalvehytte. Det behøver derfor ikke at være uoverkommeligt dyrt at investere i et bedre miljø til dine kalve og få samvittigheden på det rene. Apropos miljø, så kan du under samme kategori i vores webshop også finde kalveskåle i forskellige størrelser og dertilhørende skålholdere, høhække til opbevaring af hø og løbegårde, som du kan bruge til at afgrænse kalvenes område – eksempelvis når du ikke er til stede, og der ikke er nogen til at våge over dem.

Staldinventar.dk leverer alt til din stald og landbrug

Hvis du søger mere inventar til dit landbrug og stald, så kan du blandt andet også finde hestebokse, stalddøre, staldvinduer, staldmåtter til heste og tilbehør til stalden på vores hjemmeside. Såfremt du har spørgsmål til vores udvalg af kalvehytter eller andet staldinventar, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 97 12 73 94 eller mail info@staldinventar.dk.