Udnyt frisk frugt som motivationsindlæg på arbejdspladsen

Arbejdsdagen kan virke lang i en hektisk hverdag, og det kan nogle gange virke svært at finde den sidste smule energi inden fyraften. Der findes masser af forskellige måder at motivere sine medarbejdere og kollegaer på, og et frisk indskud midt på arbejdsdagen kunne eksempelvis være frugt.

Frugt er en naturlig booster, der indeholder sundt sukker, som kan højne energiniveauet for medarbejdere og cheffer i din virksomhed. Et af de elementer der er vigtigst, når det kommer til at gøre frugt til en fast del af hverdagen er, at der er en garanti for friskhed.

Med en frugtkasse er du garanteret friskhed og variation i omgangen med frugt i hverdagen. Med en frugtkasse får du med selvfølge garanteret en høj kvalitet i varesortimentet, men du får samtidigt også servicedelen med.

Invester i den sunde fornuft

Servicen sørger for nøje af sammensætte frugt og grønt således, at du kan undersøge de friske sorter gennem årstiderne. Yderligere får i frugten leveret til jer ugentligt, og den vil blive tilpasset jeres ønsker og behov, så ingen frugt går til spilde.

Servicedelen er en naturlig forlængelse af idéens sunde fornuft, som I nemt kan implementere i jeres hverdag.

At bruge en frugtkasse som booster er et værktøj, der kan være med til at skabe motiverede medarbejdere og en ting, som man fælles kan se frem til i dagligdagen.

Brug jeres sunde fornuft og invester i en frugtkasse, der leveres lige til døren. At investere i en frugtkasse er at investere i din virksomhed og dine medarbejdere, og du vil opleve, hvordan frisk frugt kan blive en motiverende indlæg i jeres fælles hverdag.