Slut med håndholdt mobil

Har du en tendens til at bruge din mobil, når du kører bil, så skal dette være slut. Det gavner nemlig ikke nogen at bruge mobilen under kørsel, og det er til store fare for enhver, der er i trafikken, når en fører bruger sin mobil. Vedkommende er nemlig uopmærksom på, hvad der foregår i trafikken, og derfor er risikoen for uheld stor. Netop derfor er reglerne herom blevet skærpet, og enhver, der bliver opdaget i at bruge håndholdt mobil under kørsel, bliver nu straffet hårdere end tidligere.

Har du alligevel et behov for at have den fremme under kørsel, så gør det lovligt. Og det gør du ved ikke at have den håndholdt. Men hvordan gør man så det? Jo, man køber beslag og mobilholder til bilen!

Det perfekte match

Der findes et efterhånden stort marked af beslag og mobilholdere til bilen. Men vil du være sikker på, at du får et beslag, der passer til netop din bil, skal du have fat i Brodit ProClip. Dette beslag er nemlig lavet i mange forskellige modeller, der passer til en lang række bilmodeller, hvormed du også kan finde et beslag, der passer til din bil. Ved at beslaget er skabt ud fra bilen, er du sikker på, at der ikke sker skade på instrumentbrættet, når beslaget sættes fast herpå.

Efter at have påsat beslaget i bilen, kan du let og enkelt skrue en mobilholder fast, der passer til din mobil, og derefter er du klar til at køre helt lovligt med mobilen. Ved både at have beslag, der passer perfekt til bilen, og en mobilholder, der passer til netop din mobil, er du sikker på, at mobilen sidder ordentligt fast under hele køreturen og ikke flyver nogen steder.

Så er du klar til at vinke farvel til håndholdt mobil under kørsel, så anskaf dig snarest beslag og mobilholder til din bil.