Få en certificeret terapeut som sparringspartner

Det er en utrolig hård proces at lave ændringer i ens livsstil, men dem, der prøver at gøre det, gør det for at blive en bedre version af dem selv. Det kan både handle om vægttab, genoptræning, motion eller præstationsoptimering på en fysisk krævende arbejdsplads.

Som personlig træner er du altid i centrum, når det kommer til at hjælpe dine klienter i mål. Derfor er det også vigtigt, at du forholder dig skarp og vedligeholder din egen motivation og vilje til jobbet. Som personlig træner i Silkeborg kan du få hjælp fra en fysioterapeut og idrætsfysiolog til at gøre netop dette.

Du kan få en sparringspartner heri, som kan hjælpe dig til fortsat at optimere din præstation. Som idrætsfysiolog og fysioterapeut får du en partner, der tilbyder en lang række konkrete redskaber, som kan hjælpe dig med at skabe bedre resultater.

Når vi løfter i flok

Forløbet vil blive opbygget afhængigt af, hvilket forløb du ønsker. Om det er en livstilsændring, mere energi i hverdagen eller en forbedring af din sportslige præstation.

Hvis du er leder for en samling af personlige træner, der ønsker at øge deres præstationsevne, kan I også løfte i flok under et samlet forløb. Dette kan også bidrage til øget trivsel på jobbet og øge jeres præstation, fordi I fremmer hinandens lyst og energi til forbedring.

Det handler om en vedholdende og målrettet indsats uanset hvad, men dette kender I allerede til, fordi I selv prædiker dette til jeres dygtige klienter. Du vil med dette tilbud få muligheden for at give den alt hvad du har under kyndig vejledning og sparring.

Kom i gang med dit nye liv allerede i dag, så du kan dele glæden med dine klienter.