3 tips til at vækste som lille virksomhed

Når man som lille virksomhed skal vækste, skal man finde lidt flere genveje og kende til flere growth hacks end de store virksomheder. Derfor er det essentielt, at man ansætter de helt rigtige folk, som kan finde disse smutveje. Vi kommer her med råd til, hvad du kan implementere i din virksomhed, hvis du skal vækste på budget.

Ikke råd til webshop? Frygt ikke

Mange virksomheder benytter nu om dage Facebook og andre sociale medier til at sende tilbud ud, og meget af selve ordrehåndteringen foregår også herigennem med programmer som Ordrit. Her kan du eksempelvis holde økonomisk styr på ja-tak-tilbud og lignende uden at have en decideret webshop. Det er nemt og billigt, og det virker rigtig godt, hvis dit produkt er B2C.

Brug din tid på SEO

Selvom du nok har nok at se til som selvstændig eller som nyopstartet virksomhed, så bør du bruge al overskydende tid på at skrive tekster til SEO med alt det, du ved noget om. SEO-indhold skal helst ligge lidt ude på nette i noget tid og trække, og hvis du samtidig kan få nogle gode backlinks dertil, så kan du komme rigtig langt på relativt kort tid.

Hold konkurrencer på Facebook

Folk elsker gratis ting, så hvis du sætter en konkurrence op på Facebook med lidt på linjen, så kan du få folk til at stå som sild i en tønde uden for din butik. Det behøves ikke koste dig mere end 200-300 kroner, og du kan hurtigt få mange hundrede kommentarer til dit opslag, hvor du brander dig.