Livet med eller som en handicappet: 3 muligheder for dig

At være handicappet er ikke nemt på mange måder. Man er fysisk udfordret, og det er en stor mental udfordring, at man er begrænset i hverdagen, hvor man ikke kan det samme som andre mennesker. Men rigtig meget af livskvaliteten som handicappet handler om indstillingen til livet, og vi vil her gøre dig klogere på, hvad du kan lave, hvis du er handicappet, eller du kender en, som er.

Bliv klogere med et foredrag

Der findes forskellige foredrag, som beskæftiger sig med det at være handicappet eller at blive det på et sent tidspunkt i livet, hvor man har været vant til at leve normalt. Susanne Nielsen er eksempelvis en foredragsholder, som har været det hele igennem selv og deler ud af sin viden og sine erfaringer.

Du kan godt rejse som handicappet

Livet stopper som bekendt ikke, bare fordi man bliver handicappet og eventuelt skal sidde i kørestol. Man bliver udfordret på nogle ting, men du kan heldigvis stadig rejse, som mange danskere sætter pris på. Du skal blot søge efter handicapvenlige rejser, og så er der faktisk flere muligheder for, at du kan komme derhen, hvor du ønsker.

Sportsaktiviteter

Selvom du ikke længere kan spille fodbold, så er der stadig sportsgrene eller sport, som du kan udføre. Der findes eksempelvis basketball og ridning, hvor der er særlige udgaver, hvis du er handicappet og sidder i kørestol. Her kommer du til at dyste mod andre i samme situation som dig, og vi kan vist godt roligt sige, at det også er for dem med et stort vindergen.