Er din bolig begyndt at lække? Utætte varmerør kan nemt fikses

Boligen kan være ny og gammel, det er ikke til at vide, om det er slitage eller et defekt rør, der er skyld i utæthed i varmerør. Det er svært at beskytte sig i mod, og når skaden er sket, opdager man det ofte sent, så det helt store renoveringsprojekt skal i gang, og I mister jeres adgang til stuen, køkkenet eller måske badeværelset. Det tager nemlig tid, når skadesudbedringen står på, og det kan blive en dyr omgang. Der findes en simpel og mulig løsning: Multiseal.

Er der utætheder i din bolig?

Multiseal er et tætningsprodukt, som gør livet nemmere for dig som boligejer. Der er nok at se til, når man skal passe på et helt hus. Og utætheder i varmerør er en af de skader, der ofte kommer bag på en. Du kan heldigvis selv være med til at passe lidt ekstra godt på dit hus på en nem måde. Hvis du jævnligt følger med i, hvor ofte der skal fyldes vand på dit varmeanlæg, kan du hurtigt fornemme, om der mon er utætheder på spil. Det kan betegnes som for ofte, hvis du er nødsaget til at fylde vand på mere end to gange om året. Hvis du har mistanke om lækage, skal du hurtigst muligt kontakte en VVS’er. Og så er der her, I sparer både tid og penge ved at bruge multiseal.

 

Permanent og hurtig hjælp

Hvis VVS’eren konstaterer, at der er en lækage et sted på varmerørene, kan I slippe for bøvlet og bruge multiseal. Det er et flydende tætningsmiddel, som virker effektivt og er en permanent løsning. I slipper for at skulle afspærre et helt lokale, så gulvbrædder og andet kan tages op. I kan nemt tage snakken med jeres VVS’er eller besøge multiseal.dk for at finde svar og mulige løsninger.