3 ideelle gulvtyper til dit hjem

Gulvet lægger fundamentet i ethvert hjem, og det er noget af det første, man møder, når man træder ind ad døren. Derfor bør du gøre noget ud af det, om du er til den ene eller anden type gulv. Vi kommer her ind på forskellige typer af gulv, som du kan benytte i forskellige dele af din bolig.

Epoxy gulve til kælder og garage

Epoxy gulve er en moderne og meget praktisk løsning til hjemmet, selvom det måske ikke lige er gulvet, du normalt forbinder med stuen eller børneværelset. Men det er praktisk i den forstand, at det nemt at rengøre og er meget modstandsdygtigt. Hvis du er funktionelt anlagt, kan det altså godt fungere i stuen, da man kan få epoxy gulve i forskellige udgaver, der også kan være pænt at kigge på. Ellers er det en oplagt løsning i garagen og i kælderen.

Sildeparket til stuen

Sildeparket er ikke nødvendigvis den billigste løsning, men det er meget muligt det pæneste af det gulv, som du kan vælge. Trægulv er populært, og her ligger sildeparket helt i toppen. Det populære mønster ligner lidt en fisk eller sild, og derfor har man valgt at kalde det sildeparket.

Fliser til badeværelset

Her har du faktisk ikke rigtig noget alternativ, da vi har at gøre med et vådrum. Der skal være muligt at tørre vand af vægge og klinker, og det er bare rigtig svært, hvis man har et trægulv, der suger al væsken til sig i stedet. Du kan finde et stort udvalg af klinker mange forskellige steder, så det kan sagtens blive pænt.