Skal I være mere tilgængelige for jeres kunder?

Står I og skal bruge en app til jeres virksomhed, men ved I ikke helt, hvordan man laver sådan en? Så bør I kontakte Holion.dk, det er nemlig deres speciale. Og I behøver slet ikke at vide en helt masse om apps for at vælge dem som samarbejdspartnere, deres store interesse for teknologi betyder nemlig, at de ved lige nøjagtigt, hvordan tingene virker – og de fortæller gerne om det. De har mange års erfaring inden for appudvikling, så de kan helt sikkert hjælpe jer med jeres appidé.

Hvad kan Holion.dk hjælpe dig med?

På hjemmesiden kan I se og læse mere om de forskellige appløsninger, som de tidligere har lavet. De tilbyder desuden følgende ting:

  • Udvikling af apps: De udvikler apps til små startups såvel som til store virksomheder. De arbejder oftest med crossplatform-værktøjer, så jeres app virker på både Android og iPhone.
  • Udvikling af websystemer: Professionelle og funktionelle webløsninger, der dækker jeres behøv og lever op til alle jeres ønsker.
  • Hosting og drift af apps og websystemer: Efter I har fået jeres app eller nye websystem er det vigtigt, at I også sørger for, at I har styr på, om alt bliver ved med fungere som det skal. De tilbyder derfor at hjælpe jer med dette.
  • Konsulentassistance: De har nogle dygtige konsulenter, der kan komme ud til jer og hjælpe jer med, hvad end I kunne have brug for inden for dette felt. Kontakt dem med jeres problematik og de giver jer et forslag til en løsning.

Så om I mangler en kampagneapp eller en kompleks løsning, der skal kunne bruges af jeres kunder, ja så kan I roligt kontakte de dygtige folk, så I kan få jeres egen app og få gode råd undervejs i processen.