Damborg.dk er din erfarne isenkræmmer

Damborg.dk er en virksomhed med traditioner og en stolt historie, der går mange år tilbage. I 1952 blev Damborg Isenkram stiftet på Sjælland som et familieforetagende, og siden da er forretningen gået i arv fra generation til generation. I dag drives virksomheden af familiens tredje generation. Med årene har Damborg Isenkram bredt sig over hele landet med sine tre forskellige webshops, som Damborg.dk er en del af. Derudover er der kommet hele fire isenkræmmere samt et outlet til, som er fordelt over store dele af Sjælland. Med næsten 70 års erfaring i bagagen er vi hos Damborg.dk eksperter i isenkram, og vi er stolte af at kunne sige, at vi hører til blandt branchens bedste isenkræmmere. Når du handler hos os, er du derfor garanteret god service og kompetent vejledning.

Isenkram til alle på Damborg.dk

I vores webshop kan du finde et inspirerende udvalg af isenkram, brugskunst og boligtilbehør. Sortimentet omfatter alt fra køkkenmaskiner og maskiner til personlig pleje såsom hårtørrere til køkkenudstyr som eksempelvis bageartikler, køkkenknive og SodaStream maskiner. Går du en anledning i møde, hvor der skal dækkes et ekstra flot og indbydende bord, kan du finde alt til dette i vores webshop, herunder både bestik, glas, skåle, kander, karafler, fade og stel.

Damborg.dk er din ekspert i isenkram

Hos Damborg.dk sætter vi en ære i at yde god service, og høj kundeservice har været en prioritet lige siden, virksomheden blev stiftet. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til dit valg og køb af isenkram, så er du altid velkommen til at kontakte vores glade og dygtige medarbejdere, som sidder klar med gode råd og professionel vejledning på telefon +45 30 32 93 19 og mail info@damborg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.