Skal I bruge nye aluminiumsprofiler?

Aluminiumsprofiler er så godt som uundværlige inden for industrien, profilerne kan nemlig spille en stor rolle i eksempelvis opbygningen af maskiner. Hos Unimec sælger de disse profiler – et væld af forskellige typer og modeller, du kan altså finde profiler i både ultra light, light og standard, så der er noget til de fleste behov. Profilerne kan med fordel bruges til at lave komplekse løsninger – det gør Unimec selv i deres arbejde og har rigtig gode erfaringer med det.

Find nemt de aluminiumsprofiler, du skal bruge

Unimec har nemlig et kæmpe sortiment af aluminiumsprofiler og tilbehør. Hvis I synes det virker uoverskueligt med alle de forskellige typer, så har de gjort det nemt for jer at finde rundt i sortimentet, man kan nemlig bruge deres smarte søgemekanisme, hvor man først vælger aluminiumsprofiler, dernæst om man vil se dem, der passer til afdækning, montage, vinkler og plader, eller blot samtlige aluminiumsprofiler. På den måde er det lidt nemmere at finde frem til den type, man leder efter.

Hvordan bruger Unimec selv deres aluminiumsprofiler?

Unimec benytter profilerne til at opbygge deres specialmaskiner i, da profilerne både giver et solidt men også fleksibelt byggemodul, hvor der let kan tilføjes elementer og som kan sammensættes på mange forskellige måder. Modsat når man svejser et stativ eller byggemodul, så kan man her let foretage ændringer i konstruktionen. Det betyder, at de kan lave nogle super funktionelle specialmaskiner, som ikke har tårnhøje priser, fordi de netop kan holde deres omkostninger nede ved at benytte deres egne profiler til opbygningen. På deres hjemmeside kan I se nogle af de specialmaskiner, som de har lavet med netop aluminiumsprofiler, bruge søgemaskinen til at finde frem til de profiler I mangler, eller browse i det fulde produktkatalog.