Gør dit hjem mere naturligt: Gode råd til inspiration

Den skandinaviske og meget minimalistiske stil har efterhånden hersket i lidt for lang tid, og det kan godt blive kedeligt med de rene linjer og de hvide og grå farver. Hvis du gerne vil gøre noget anderledes og tænke i mere naturlige baner, så har vi i denne artikel samlet et par gode bud på, hvad du kan bruge i dit hjem til at inspirere dig selv og din familie hver dag.

Rustikke elementer

Rustikke elementer giver den modsatte effekt af de rene linjer, som mange danske hjem for nu består af. De giver noget rå naturlighed, og typisk vil du også finde unikke detaljer på de rustikke elementer, som man ikke finder andre steder. Det kan eksempelvis være en rustik krukke til entreen eller terrassen.

Brug bambus

Findes der noget mere naturligt end bogstaveligt talt at tage naturen ind i hjemmet? Det tror vi næppe, og her er bambus et fantastisk materiale, som de senere år er blevet brugt til mange forskellige ting i hjemmet. Det kan være alt fra gardiner til gulvtæpper, og du kan med en hurtig søgning på Google komme frem til mange ting med bambus – du kan jo også bare have bambusskud stående, hvis du gerne vil have en lidt asiatisk indretning.

Tag ting ind fra haven

Dette er ikke alene et godt fif til indretning, men du kan samtidig også få lov at finde noget som familie, som kan bruges. Det vil børnene sætte stor pris på at være en del af, og dette er altså noget, som alle kan samles om.