Bliv klippet billigt hos frisørskolen

Er du også træt af frisører, der koster en bondegård? Men måske har du heller ikke helt tillid til, at din mor eller ven kan klare klippe-tjansen? Så tag en tur forbi frisørskolen. Uanset om du er mand, kvinde eller barn, og uanset om du skal klippes, farves eller styles, så kan du trygt overlade dit hår til de talentfulde frisørelever. De står klar til at opfylde dine specifikke ønsker, og endda til lavpris. På sidelinjen vil der stå en professionel underviser, som sikrer frisørelevens beslutninger og behandlinger – så du skal hverken være bange for at stille spørgsmål eller krav.

Hos frisørskolen er de desuden specialiseret i at analysere hår, og der tages kun anerkendte brands og produkter i brug. De kan rådgive og guide dig ud fra netop din hårtype, og du kan derfor være sikker på, du får en behandling, som passer til dig og dine ønsker. Er det ikke håret, som trænger i denne omgang, tilbydes der også individuel make-up vejledning, brude make-up og farvning og retning af bryn og vipper.

Klipning i en god sags tjeneste

Udover at priserne på frisørskolen er markant lavere end hos de professionelle frisører, så er en tur til frisørskolen også i en god sags tjeneste. Du hjælper frisøreleverne med at få klippe-erfaring, som er helt essentiel og nødvendig for deres uddannelse. Du er altså en vigtig del af deres uddannelse, og derfor vil du opleve, at både service og resultater i højsædet. Det er en klar win-win for både dig og frisøreleven, så bestil en tid hos beautyandstyle.dk og få din næste klipning hos frisørskolen. Du vil helt sikkert gå derfra med en god oplevelse.