En ligetil ordning med økologiske frugter

Der er mange midler at gøre brug af, når det kommer til at motivere sine medarbejdere og skabe et frugtbart miljø på arbejdspladsen. Motivering er et kerneelement i store som små virksomheder – det er vigtigt for at etablere en sund kundebase og få en vækstrig virksomhed.

Arbejdsdagene kan føles lange for såvel chefer som medarbejdere, og midt på dagen kan der være brug for et ekstra boost til at arbejde flittigt indtil fyraften.

Et rigtigt godt og ligetil tiltag er en økologisk frugtordning. Frugtordninger er kendte tiltag, som I måske kender fra andre institutioner og virksomheder. Denne frugtordning er baseret på økologi, høj kvalitet og friskhed.

Med denne frugtordning får du en personlig service, der er specificeret til jeres virksomhed. Det er en ordning, der går ud over madspild og ikke går på kompromis med friskheden. Derfor kan frugtordningen selvfølgelig tilpasses efter jeres virksomheds størrelse, ønsker og behov.

Fokus på kvalitet og virksomhedens behov

I kan selv vælge hvilke frugter, som I forventer, vil inspirere jeres virksomhed til at blive sundere. En del af ordningen er selvfølgelig dens serviceorgan: det er tilpasset til jeres virksomhed, og derfor følger også en personligt tilknyttet og serviceorienteret chauffør.

I kan med en økologisk frugtordning gøre det til en naturlig del af jeres virksomheds værktøjer at fokusere på at skabe energi og motivation i jeres hverdag. Det kan skabe en sundere mentalitet og fysik blandt jeres medarbejdere, og det er en trivsel, som der ikke kan sættes pris på.

Udover fokus på kvalitet og friskhed, så er der mulighed for, at jeres chauffør tager de tomme frugtkasser med tilbage for at få dem rengjort, så de kan blive genbrugt. En naturlig service til et naturligt produkt.