Et besøg i Float Studio kan forøge dit kropslige velvære

Konceptet ’floating’ er ret nyt i Danmark, og det er de færreste der kender til det. Men i virkeligheden bygger det på en enormt gammel menneskelig erfaring: Vand virker beroligende. Netop derfor ser man nu en forøget interesse i floating, og for nylig er konceptet med Float Studio kommet til Aarhus!

 

I korte træk handler floating, som navnet antyder, om at flyde. I såkaldte ’floatpods’, som er adskilte rum designet til én person, kan man opnå et højt niveau af afslapning. Vandet er tempereret, så det er omkring din kropstemperatur, og når du lukker øjnene og lægger dig ned i det, bliver det i praksis svært at fornemme, hvor din krop ender, og vandet begynder.

Floating er en oplagt mulighed for folk der er interesserede i kropsterapi og mindfulness. Som et alternativ til traditionel behandling som f.eks. medicin og samtale, kan floating afhjælpe både stress, angst, klaustrofobi og lignende. Også personer med gigt eller lignende kroniske lidelser kan opleve en smertelindrende effekt ved floating.

Floating som alternativ til traditionel behandling

Hos Float Studio handler det hele om velvære og afslapning, og om at føle sig tilpas i krop og sind. Den travle hverdag med job eller studie kan på længere sigt tære på overskuddet og resultere i træthed, stress og utilfredshed.

I stedet for at ty til medicin, kan du med fordel afprøve floating. Floating griber ikke fysisk ind i din krop, og det kræver ikke din opmærksomhed som traditionel samtaleterapi gør. Det er altså en utroligt skånsom og naturlig behandlingsform, og netop derfor er den blevet mere populær.

Når du floater kan du drømme dig alle steder hen i verden, og du kan være vis på, at du befinder dig i sikkerhed – modsat om du flød rundt på åbent hav. Float Studio tilbyder prøve-sessioner til en favorabel pris, så du helt uforpligtende kan finde ud af, om floating er noget for dig.