Få studierabat hos frisør Studio No. 10 i Århus

Det kan være en dyr fornøjelse at skulle til frisøren som studerende. Derfor tilbyder frisør Studio No. 10 i Århus hele 15% studierabat mandag til torsdag i tidsrummet 9-14. Du får rabat på al klip og langt de fleste farvebehandlinger. Book en tid allerede i dag og få selvtillid, charme, studierabat og lækkert hår hos Studio No. 10 i Århus.

En professionel frisør

Studio No. 10 i Århus er en frisørsalon, som er placeret lige i hjertet af Århus på Hans Hartvig Seedorffs Stræde, som er nemt at komme til med offentlig transport eller på gåben. Hos Studio No. 10 er du i rigtig gode hænder. De er nemlig specialister i farvebehandlinger, og du kan se de lækre resultater på deres hjemmeside i deres Look Book. Lige meget om du ønsker at få balayage eller babylights, så er der masser af erfaring og professionalisme at hente hos Studio No. 10. Du kan derfor trygt sætte dig i stolen og gå ud derfra igen og ligne en hel million.

I samråd med dig

Hos Studio No. 10 er tryghed og professionalisme hovedværdierne. Det betyder at alle beslutninger bliver taget i samråd med dig. Vi guider dig til hvad den bedste løsning er for dit hår alt efter dit ønske for dit hår. Har du brug for at få sat hår til specielle lejligheder såsom konfirmation eller bryllup, så er du meget velkommen til at komme ind og få en snak med os om, hvordan du vil have det.

Kom ind og bliv forkælet

Hvad enten du skal have farvet hår, ønsker brug af studierabat eller skal have sat hår til din specielle dag, så er Studio No. 10 frisørsalonen for dig. Vi glæder os til at forkæle dig.