Derfor er tre par sko alt, hvad du behøver

I takt med det øgede fokus på miljøet, så er mange blevet mere bevidste om, at vi køber alt for mange ting – Heriblandt tøj og sko. Men i virkeligheden, så har vi faktisk slet ikke brug for alle de sko, som vi køber. I dette indlæg bliver du præsenteret for tre par sko, som er de eneste par, du behøver i din garderobe.

Et par sneakers

Et sneakers er rigtig rarere at have, hvis du har en dag, hvor du skal gå meget. Skoene er nemlig super behagelige og sørger for, at du ikke får ondt i fødderne i løbet af dagen. Sneakers bidrager til et mere afslappet look, og er derfor rigtig gode til mere nedtonede outfits, hvor du ikke skal noget vildt fancy.

Et par støvler

Det ser rigtig elegant ud med læderstøvler til kvinder. Støvlerne er et rigtig gode til hverdagen, hvis man gerne vil have et lidt finere outfit, men stadig gerne skal kunne gå langt. Hvis støvlerne skal være gode at gå i, i længden, så er det vigtigt, at du vælger nogle i ægte læder. Du kan eventuelt vælge et par med en lille hæl på, så du får et mere feminint udtryk.


Et par hæle

Du er selvfølgelig også nødt til at have en par hæle, til når du skal være lidt fin på den. Hvis du vælger et par hvor hælen ikke er for høj, så kan du eventuelt stadig bruge skoene til hverdag. Så har du lidt mere at vælge imellem da dage, hvor du gerne vil være lidt mere feminin. Generelt er det en fordel at vælge skoene i neutrale farver, så de kan bruges sammen med alt.