Interesseret i at blive vognmand?

En vognmand er en person, der er ansvarlig for et køretøj, som anvendes til erhvervsmæssige formål. For at blive vognmand kræver det, at du tager et vognmandskursus. Det tager tre uger at blive godsvognman og fem dage at blive varebilsvognmand. Hvis du gerne til have en god indkomst som vognmand, arbejde under ordnede forhold og få udbetalt lønnen til tiden, så bør du udforske mulighederne som vognmand hos Frode Laursen.

Bliv vognmand hos Frode Laursen

Som vognmand hos Frode Laursen er der mange fordele. Du vil få en hverdag med frihed under ansvar og muligheden for at arbejde som selvstændig. Der er mulighed for forskellige former for kørsel, ansættelse af egne chauffører, en hensigtsmæssig løn, tillid, respekt og et langt samarbejde. Derudover er der let administration, gennemskuelig afregning og nul omkostninger til udlæg. Du kan blive vognmand hos Frode Laursen i tre forskellige afdelinger, nemlig Road DK, Road International/Continent og Road International/Nordic. De tre afdelinger byder på forskelligt ansvar og forskellige arbejdsopgaver. Inden du søger som vognmand, skal du være sikker på, at du kan yde den indsats, det kræver at være selvstændig. Kontakt Frode Laursen for at høre mere om dine muligheder som selvstændig vognmand hos dem.

En kompetent international transport- og logistikvirksomhed

Frode Laursen har over 70 års erfaring i branchen som transport- og logistikvirksomhed. I løbet af årene er de gået fra at være en lokal transportør, til at være en international spiller på markedet. De beskæftiger 2.000 medarbejdere og opererer i hele fem lande. Firmaet er en af Nordens største indenfor branchen, og leverer fordelagtige løsninger indenfor FMCG, byggematerialer og recycling. Som vognman hos dem kan du være sikker på at arbejde som selvstændig under gode og rimelige vilkår.