Vælg den bedste løsning til din seng med TEMPUR madrasser

Falder du i en dyb og drømmeløs søvn nat efter nat? TEMPUR madrasser er et godt valg, hvis du drømmer om at vågne frisk og udhvilet hver morgen. TEMPUR madrasserne er verdens nemmeste madrasser at bruge og vedligeholde. De skal aldrig vendes, betrækket kan tages af og er modstandsdygtigt over for allergener og støvmider, og de kan nemt lægges i en eksisterende seng.

TEMPUR madrasser indeholder det originale TEMPUR materiale, som er en banebrydende teknologi fra Nasa, der reducerer din partners bevægelser for en mere rolig søvn.

En TEMPUR madras bliver en stor del af dit

Du bruger omkring en tredjedel af dit liv i din seng. Derfor er det vigtigt, at når du køber din næste nye madras, at den passer til din krop, hvad angår længde, bredde og affjedring. Det er meget forskelligt, om vores krop er bygget til at ligge på en blød eller en hård madras. Afprøv derfor madrassen inden du køber den og få råd og vejledning af de kompetente medarbejdere i din TEMPUR butik.

Hvilke TEMPUR madrasser kan jeg vælge?

I dit valg af TEMPUR madras kan modellerne PRIMA anbefales ved et moderat prisleje, hvor modellerne SUPREME og ELITE anbefales ved et højere prisleje. TEMPUR madrasser tilpasser sig nøjagtigt din kropsform for at omfavne og støtte dig.

Delfin Sengecenter er en af Danmarks ældste specialbutikker inden for senge, madrasser og andet sengeudstyr. De har over 30 års erfaring i at vejlede deres kunder i valget af soveværelsets vigtigste møbel.

Har du brug for hjælp i valget af din TEMPUR madras, står deres kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig i en af deres tre afdelinger i Solrød, på Amager eller på Østerbro. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at give dem et kald på tlf.: +45 56 14 55 33