Student? Her er 3 måder at fejre det på

Tillykke med huen – om den er rød, blå eller sort, så har du nået en milepæl i dit liv, som du kan se tilbage på med stolthed. Og det betyder nu, at du skal skeje dig ud og feste, som du aldrig har festet før. Der er mange traditioner forbundet med at blive student, og vi giver dig her 3 ideer til, hvordan du kan gøre det.

Champagne og kransekage på dagen

Husk at fortælle dine nærmeste, hvornår du præcis er færdig med den sidste eksamen, for det er der, fejringen begynder. Som tradition skal en i din nærmeste familie have lov at sætte huen på, og du vil herefter blive fejret med champagne og kransekage. Der vil være masser af lykønskninger og såkaldte studenterkort, som du kan gemme og kigge igennem, når rusen har lagt sig.

Hav styr på de mange huetraditioner

Bid i huen, hilsner og afskårne huehjørner er blot nogle af de små lege, som begynder, når man er blevet student. Fordi du skal helt sikkert i byen og have det sjovt, og der er forskellige milepæle, du kan opnå som du skal bruge din hue til. Og bare rolig – det vil helt sikkert få dig til at glemme alt om skolen og hårde eksaminer.

Lastbilkørsel og hestevogn

Er du kommende student, men har I som klasse ikke fået styr på hestevogn og studenterkørsel? Så skal I til at få det, fordi alle bliver studenter på samme tid, og det betyder en presset kalender for alle dem, der tilbyder det. Vær klar på, at det godt kan være lidt dyrt at bestille.