Sovesofaer til den gode nats søvn

Leder du efter den perfekte sofa, som ikke optager al pladsen i rummet? Så er det muligvis ikke en helt dum idé at vælge dig en sovesofa, som er to møbler i ét. En fordel er nemlig, at en sovesofa ikke optager særligt meget plads i rummet i dagtimerne, men at du kan folde den ud til nattetimerne. Det gør den optimal til børneværelset, gæsteværelset og til den studerende, som gerne vil kunne omdanne stuen til et rum, hvor familie og venner kan overnatte.

Men er det samtidig muligt at finde en sovesofa, der sikrer en god nattesøvn? Her er svaret ja. Hos Blue Moon har de et stort udvalg af sovesofaer, hvor du er garanteret en krydsning mellem behagelig sofa og en komfortabel seng i ét og samme møbel. Herudover er deres sovesofaer både praktiske, enkle og lette at betjene i lækre designs. Du kan klikke dig ind på deres hjemmeside for at se deres store udvalg.

Skulle du have en bestemt model i tankerne i en specifik farve, er det også værd at kigge i Blue Moons sortiment. Her finder du intet mindre end 34 farver at vælge i mellem. Farverne spænder her bredt fra friske og stærke farver til de mere rolige og neutrale nuancer. Til sofaen har de tilmed et udvalg af puder og plaider, hvor du kan matche dem til lige præcis din sovesofa for det rigtige look.

Har du spørgsmål til Blue Moon, er du altid velkommen til at kontakte dem. De er et hold af kompetente medarbejdere, som sidder klar med professionel rådgivning til, at du kan vælge den rigtige sovesofa til dit hjem. De kan kontaktes på tlf. 33 13 01 31 eller på deres mail info@bluemoon.dk. Mailen bestræber de sig på at besvare indenfor 24 timer i hverdagene.