Sørg for at dine fisk har det godt

Har du fisk i hjemmet i et akvarie, er der flere ting du skal være opmærksom på for at sikre dig, at dine fisk har det godt. Du skal sørge for at holde akvariemiljøet er sundt, og det gør du ved pleje og vedligeholdelse. Derfor skal man have et filter eller en pumpe, og de mange akvariepumper, der findes kan rense vandet for dig, så du blot skal skifte vandet en gang i mellem – hvor ofte afhænger af, hvilken slags akvarie og fisk, du har. Pumper og filtre er nogle af de vigtigste ting i forbindelse med at opretholde økosystemet og det gode miljø i dit akvarie, for har man ikke disse ting, så bliver vandet grumset, vandcirkulationen og sigtbarheden bliver dårlig og akvariemiljøet kan blive forurenet af eksempelvis algevækst.

Hvilken pumpe skal man vælge?

Hos Avifauna.dk forhandler de en række forskellige akvariepumper, som passer til forskellige akvarier, så du kan finde en god løsning til dit akvarie og kan vide dig sikker på, at dine fisk har det godt. Du kan finde pumper og filtre inden for følgende kategorier:

  • Indvendige filtre
  • Luftpumper
  • Pumper mm.
  • Udvendige filtre
  • UV-filtre

Inden du vælger et filter, skal du have styr på, hvor mange liter vand der er i dit akvarie, vide hvilken slags bund du har – om det er sand eller sten. De forskellige filtre og pumper har alle forskellige fordele og ulemper, derfor kan du med fordel kontakte deres kundeservice, hvor de sidder klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål. Deres største fokus er nemlig at hjælpe dig med at skabe et godt miljø for dine kæledyr og fisk. Det er nemlig meget sjovere at holde dyr, når man ved, at de har det godt.