Skab liv i hjemmet med den rette belysning

Er du træt af dårligt lys i hjemmet? Med den rette belysning sikrer du bedre indeklima og større livsglæde.

Hvorfor er optimal belysning vigtigt?

Vores private bolig er et af de steder, vi tilbringer allerflest timer i løbet af døgnet. Derfor er det utroligt vigtigt for vores sundhed og livskvalitet, at indeklimaet er i orden. Når ordet indeklima nævnes, tænker de fleste måske på faktorer som temperatur, udluftning og luftfugtighed. Knap så mange tænker måske på belysningen i hjemmet, men det er faktisk ligeså vigtigt at have den optimale belysning i hjemmet, som det er at have den rette luftfugtighed.

Konsekvenserne ved dårligt indeklima spænder lige fra småirritationer og ubekvemhed til mere alvorlige sygdomme. Så hvis lyset i din bolig bidrager negativt til indeklimaet, hvorfor så ikke gøre noget ved det? Fordelen ved lyset i hjemmet er, at det er utroligt nemt at ændre. Det kræver blot installation af den rette belysning.

Hvilken belysning skal jeg vælge?

En yderst populær løsning til belysning i hjemmet er indbygningsspot, og det er med god grund. De giver et utroligt godt lys i et hvilket som helst rum. Så hvad end du mangler godt lys til madlavningen ved køkkenbordet eller til sminkningen ved spejlet på badeværelset, så er indbygningsspot en fantastisk løsning. En anden rigtig god fordel ved denne form for belysning er, at det let kan monteres i vægge og i lofter, så det ikke optager plads i hjemmet.

Hos lite-house.dk har de et bredt udvalg af indbygningsspot, så der er noget til enhver smag. De står desuden klar med rådgivning fra en professional belysningskonsulent, der kan være behjælpelig med bl.a. placering og antal af spots.