Rulle-, rejse- og tøjstativer til enhver situation

Når man sælger et givet produkt, er man altid interesseret i at det tager sig bedst muligt ud. Førstehåndsindtrykket er vigtigt, og derfor bruger de fleste tøjbutikker både mannequiner og tøjstativer til at udstille deres tøj. Når tøjet hænger fremme, er det nemlig meget lettere for kunderne at se sig selv i det.

Præsentationen af tøjet betyder både, at det er lettere for kunderne at finde, hvad de leder efter, og at kunderne kan blive inspirerede til andre køb. Den rette indretning med de rette tøjstativer sikrer altså at dine produkter bliver tilgængelige for dine kunder, også på afstand. Stativerne fås nemlig både til indendørs og udendørs brug, så du kan placere produkterne på gaden, hvor forbipasserende lettere kan tilgå dem.

Tøjstativer findes i et væld af designs og udformninger. Du kan både få stationære og robuste stativer, som kan hænge på vægge eller monteres fast i gulvet, eller flytbare stativer med hjul, som er mere fleksible og kan flyttes med et øjebliks varsel.

Der findes både tøjstativer til erhvervet og privaten. Det er ikke de samme krav, man stiller til de to situationer, og derfor findes der også en lang række produkter, der er udviklet specielt til hjemmegarderoben.

Sammenklappelige tøjstativer og rejsestativer kan pakkes sammen og medbringes, og er udformet i lette og robuste materialer. Så er du sikker på en komfortabel tøjopbevaring – selv på længere rejser.

Få det bedste frem i dit tøj med det rette tøjstativ

Uanset om du er på farten, hjemme, eller driver forretning, kan du få brug for et tøjstativ. Klæder skaber folk, siger man, og de fleste går da også op i at se præsentable og ordentlige ud, når de bevæger sig ud i verden. Når du har et tøjstativ ved hånden, slipper du for at stryge og dampe dit tøj til ukendelighed.

Til forretningen kan du finde tøjstativer i forskellige designs, alt efter hvilket udtryk du går efter. Flere af stativerne er endvidere kompatible med diverse reolsystemer, så du kan kombinere tøjopbevaringen med et dynamisk udvalg af hylder og garderobestænger. Herunder fås også flotte skostativer, så du kan præsentere et fuldendt look for dine kunder.

Præsentation er vigtigt i mange aspekter af livet. Når vi klæder os på, vil vi gerne se præsentable ud, fordi vi i og for sig forsøger at ’sælge’ os selv til andre. Ligeledes bør forretningerne klæde deres produkter ordentligt på, hvis de gerne vil sælge til kunderne. Med det rette udstyr kommer du langt!