Opnå den bedste beskyttelse med godkendte stof mundbind

Det seneste år er fokus på hygiejne blevet øget betragteligt. Med en smitsom sygdom løs i vores samfund har vi skullet finde på nye måder at passe på hinanden. Når god håndhygiejne med hyppig håndvask eller afspritning ikke er tilstrækkeligt, kan man supplere med godkendte stof mundbind.

Når myndighederne påkræver brug af mundbind i for eksempel offentlig trafik, betyder det, at mange tusinde mennesker pludselig skal investere i et hygiejneværn, som for mange kun kan bruges en enkelt gang. Engangsmundbindet er nemt at skaffe, men både pris og kvalitet varierer, og de mange brugte mundbind er en enorm belastning for miljøet.

Hvis du vil gøre noget godt for miljøet uden at gå på kompromis med din sundhed eller pengepung, kan du købe et par mundbind i stof. Stofmundbindet kan genanvendes mange gange, forudsat du vasker det efter hver brug. Det kan derfor være en fordel at investere i flere stofmundbind, hvis du bruger det hver dag.

Behagelige og åndbare stofmundbind, som beskytter dig selv og andre

Mange oplever at stofmundbind er mere behagelige og åndbare end engangsmundbind. Derudover har mundbindet i stof ofte en bedre pasform, fordi der er flere forskellige modeller, du kan vælge imellem.

Med et godkendt mundbind af stof er du stadig beskyttet mod sygdom. Mundbindet har samme funktion som engangsversionen, og filtrerer både den luft, du ånder ind, og den, du ånder ud. Beskyttelsen går derfor to veje: Både du og menneskerne omkring dig undgår at udveksle smittefarlige partikler.

Invester i mundbind af stof, hvis du både vil passe på dig selv, på andre og på miljøet. Mundbindene kan genbruges rigtig mange gange, og fås i utallige farver og modeller.