Ønsker du en udfordrende og fleksibel hverdag? Bliv vikar nu!

Hos VikarService hyrer de dygtige vikarer til alsidige arbejdsopgaver. At blive vikar er det perfekte job til dig, der trives med en fleksibel hverdag, der indeholder nye udfordringer og giver dig muligheden for at udvide dit netværk. At blive tilknyttet som vikar, kan give dig en spændende hverdag, hvor du får mulighed for at vedligeholde og videreudvikle dine kompetencer – eller endda tilegne dig helt nye. Alt dette samtidig med at du får muligheden for at afprøve diverse stillingstyper og opbygge en bedre forståelse af mangfoldigheden i virksomhedskulturen, hos de mange kunder, du potentielt kan blive vikar hos.

VikarService vil gerne en helt bestemt skrøne til livs; nemlig at det er et usikkert job at være vikar. De bestræber sig på at holde dig kontinuerligt beskæftiget, for at tilsikre dig en god indtægt som vikar. Ydermere, er der også nogle vikarer der bliver så essentiel en del af teamet på deres arbejdspladser, at de bliver tilbudt en fast stilling – mulighederne er mange.

Vigtigst af alt for VikarService er den røde tråd der går mellem din og kundens tilfredshed. Derfor sender de dig ud som vikar, med afsæt i deres indgående kendskab til dine jobønsker faglige og menneskelige kompetencer. På den måde, finder de også de vikarer, der bedst matcher kundens behov, for at gøre tilfredsheden så høj som muligt, både for virksomheden og for dig som vikar.

At være vikar hos VikarService betyder:

  • at du vil blive ansat med ansættelsesaftale
  • at du vil kunne få mange forskellige arbejdsopgaver
  • at dine vikariater vil blive tilpasset dine ønsker
  • at du vil få et spændende og alsidigt job
  • at du kan bevare roen i en stresset situation
  • at du selv bestemmer din fritid
  • at du får stort udbytte af efteruddannelse og kursusafvikling
  • at du er ambassadør for VikarService

Har du yderligere spørgsmål, kan VikarService kontaktes på deres hjemmeside via en formular eller på tlf.: 70 12 02 03.