Mangler I lidt farve i hjemmet?

Engang var tapet normal i alle hjem, sådan er ikke længere, selvom danskerne nu er begyndt at invitere farver, mønstrer og nye teksturer ind i hjemmet, som en del af indretningen. Og det er ikke ugen grund, for tapet er en rigtig fin måde at bringe lidt liv og farve ind i et rum, og så er tapet nemt at sætte op, så man kan også skifte ud som man ændrer sin stil. Det er noget de ved alt om hos Tapeteksperten.dk, der er en butik med speciale i al slags tapet, og som bygger på en lang tradition af brug af tapet.

Tapeter for enhver smag

Hos Tapeteksperten.dk har de mange forskellige typer af tapet og fra flere forskellige spændende og kvalitetsrige mærker, så I kan helt sikkert også finde noget, der falder I jeres smag. Deres kollektion fordeler sig over følgende kategorier:

  • Tapet: Her kan i se alle de nye, populære og tapeter på tilbud – samt mange andre spændende muligheder.
  • Fototapet: Et stort udvalg i forskellige designs og stilarter, her også inddelt i overskuelige kategorier.
  • Designtapet: En samling af grafiske og historiske designs.
  • Detale CPH Spartel: Den betonlignende indfarvede spartelmasse i flere serier.
  • Missoni: Produkter i lækkert italiensk design med deres fine farverige mønstrer.
  • Møbler: Spændende interiør.

Udtryk jer gennem jeres tapet

Mange vælger i dag at sætte et farvet eller fint mønstret tapet op på bare én væg i et rum, for at bryde de hvide vægges minimaliske og til tider kliniske udtryk, med en væg i en anden farve eller mønster bringer man noget personlighed ind i rummet.

I kan også besøge deres showroom i Engesvang i alle hverdagene, I kan med fordel booke en tid, så får I nemlig mere ud af besøget, da de så har tid til at gøre klar til, at netop I kommer.