Leder du efter nye indretningsmuligheder?

Ved ombygningen af et hjem eller kontor, finder man ud af. at der er mange muligheder, så mange at det kan være svært at vælge imellem dem. Et af de mange muligheder, som er meget populær er at lave ting i glas: Det ser godt ud og skaber en følelse af åbenhed og rummelighed, og vælger man det rigtige er det også nemt at holde pænt. Hos Glasse.dk tilbyder de glas på mål, som de selv fremstiller. Det betyder, at du kan få dit gelænder, brusekabine eller termoruder i lige nøjagtig de mål, som du ønsker.

Bredt udvalg af speciallavede glasprodukter

Herunder er der listet et udvalg af nogle af de produkter, der kan fås i specialmål:

  • Standard glas: Fås i mange forskellige tykkelser.
  • Hærdet og lamineret glas: Kan benyttes som sikkerhedsglas til terrassen, brusekabinen, trappegelænderet eller meget andet, hvor sikkerhed er i fokus.
  • Whiteboards: Fås i sort, hvid og forskellige RAL-farver. De er nemme at holde rene og tager sig godt ud i køkkenet eller på kontoret. Det er desuden muligt at få sandblæst dit logo eller navn derpå.
  • Stænkplader: I enten standard glas, hærdet eller lamineret glas. Fælles er at de er nemme at rengøre. Fås i flere farver.
  • Opslagstavler: Flotte og multifunktionelle opslagstavler monteret med en stålplade, så man kan benytte magneter.

Nem bestilling med mulighed for montering

Det er nemt at bestille glasprodukterne i specialmål online, du vælger blot produkttype, så taster du dine ønskede mål ind, hvorefter du kan vælge, om du vil have en poleret eller graneret kant, hvilket design i form af facetslibininger, du ønsker, samt indtaste mål på ønskede hulboringer, notere faconskæring, tilføje monteringsprodukter og vælge farve. På denne måde kan du altså nemt og bekvemt bestille dine varer og vide dig sikker på, at de får den ønskede større og udseende. Se mere på hjemmesiden, hvor du også kan vælge at blive kontaktet med et tilbud om montering.