Kort om risteskovle

Arbejder du inden for landbruget eller bygge- og anlægsbranchen? Så kan du garanteret nikke genkendende til, at man tit og ofte kan have brug for udstyr, der kan bruges i forbindelse med placering. Her kan risteskovle være den helt rigtige løsning. Her følger en kort guide til dette smarte og alsidige udstyr.

Hvad er en risteskovl?

Skovlen går også under navnet tremmeskovl og monteres på en gravemaskine. Den er, som navnet afslører, udstyret med tremmer i stedet for en massiv bund. Men sådan en skovl kan du slå to fluer med et smæk, fordi du kan sortere jorden imens du flytter den. På sin vis kan du effektivt og nemt få overstået to ellers tidskrævende processer. Derfor er det en rigtig god investering for ethvert entreprenørfirma eller landbrug.

Hvad kan den?

Den smarte skovl kan bruge til et hav af opgaver. Den kan nemt bruges til eksempelvis effektiv sortering af sten, ral og forskellige jordtyper.

Tremmerne kan både være horisontale eller vertikale og kan være mere eller mindre finmasket alt efter, hvad funktionen er.

De vertikale tremmer sørger for, at materialet bliver sorteret og spredt med det samme. Hvorimod de horisontale tremmer først sortere indholdet, når skovlen er mindst fyldt halvt op. Det gør arbejdet lettere for maskinen og højner din effektivitet.

Hvis der er meget rum mellem tremmerne, er den bedst til at sortere sten fra jord. Hvor mindre huller er velegnede til eksempelvis at lade vandet dryppe af meget våd jord.

Ofte er skovlen også udstyret med robuste og kraftige tænder.

Vælg den helt rigtige

Hvilken risteskovl, der er den rigtige investering for dig, kommer an på din gravemaskine. De fikse skovle er nemlig tilpasset forskellige vægtklasser. Så når du skal vælge en skovl, skal den være kompatibel med din maskine. Vægtklasserne referer til maskinens vægt, og risteskovlene findes til maskiner på et ton og helt op til 15 ton.

Fleksible multiredskaber til dit arbejde

Alle virksomheder vil altid gerne optimere og effektivisere. Derfor er en gravemaskine helt uundværlig, fordi den er multifunktionel. Udover risteskovle kan der også tilkobles almindelige skovle, pallegafler samt et væld af andre specialskovle.

Risteskovle fra Scanbolt er bygget i meget stærkt metal og fås i mange størrelser. De er produceret i EU og CE-godkendt, så du er godt dækket ind på sikkerheden.

Tag et kig på udvalget af risteskovle hos Scanbolt, og find den rette skovl til din maskine.