kludetæppe er en fin detalje i dit hjem

Et solidt kludetæppe er en rigtig fin og praktisk detalje på badeværelset for at bryde de store flisearealer og holde fødderne varme. Men et kludetæppe er også en fin detalje til et hvilket som helst værelse, hvor du synes, at der mangler noget ekstra i indretningen, da kludetæpper fås i mange forskellige farver, størrelser og former.

Nogle kludetæpper er vævet i hånden, og det gør, at hvert enkelt tæppe har sin helt egen lille historie bag de tætvævede bomuldstrimler.

Kludetæpper fås i genanvendelige materialer

I jagten efter dit nye kludetæppe kan du vælge modeller, der på sin bedste vis er genanvendelige.

Genanvendelige kludetæpper er blandt andet fremstillet af bomuldstrimler fra modeindustrien. På den måde går mindst muligt til spilde under produktionen, og dit nye kludetæppe er med garanti unikt, da ingen kludetæpper vil være ens ved denne fremstillingsproces.

Det er nemt at rengøre et kludetæppe

Der følger en ekstra bonus med ved løb af et kludetæppe. Kludetæpper er nemlig hurtige og nemme at rengøre, da det klares med en almindelig støvsugning eller bankning af tæppet. Hvis kludetæppet er blevet mere beskidt end, hvad en støvsugning kan klare, tåler det også maskinvask ved 30 grader. Dog er det meget vigtigt, at du i dette tilfælde lader det tørre udstrakt på et bord eller på gulvet.

Hvis du har et sart og særligt modtageligt gulv, anbefales det, at du lægger et tæppeunderlag under kludetæppet for at undgå afsmitning på gulvet.

Vælg det helt rigtige kludetæppe til din bolig

Hos www.pindhus.dk har de et stort udvalg af kludetæpper, og du vil med sikkerhed føle dig tryg og sikker som kunde hos dem. Det vil sige, at du altid får personligbetjening, uanset om du handler i butikken eller i webshoppen.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning er du altid velkommen til at kontakte dem på telefon 21 40 67 71 i tidsrummet 8.30-16.00 eller på mail@pindhus.dk.