Klar til at køre selv?

At kunne køre rundt selv giver en rigtig stor frihed – både til dig og dine forældre. Hos Din Køreskole i Silkeborg er de professionelle og har stor erfaring med at skabe køreglæde og gøre dig til en sikker bilist, så I kan få en god og sikker overgang til at komme til at køre selv. De har åbent for adgang for alle – så selv hvis du ikke er 17 år, men måske lidt ældre eller måske skal generhverve dit kørekort, så vil du hos Din Køreskole Silkeborg opleve behagelige køretimer og kompetente lærere.

Hvilket kørekort skal du have?

Er du 17 år og vil du gerne have en tryg overgang til selv at kunne køre rundt, du har tid til at lære at køre bil inden du selv bliver kastet ud i det. Som 17-årig vil du blive behandlet som alle andre, det vil sige, at du kommer til at gå på samme hold som de, der tager et helt almindeligt kørekort som førstegangserhververe og med de, der generhverver. Der er dog nogle andre regler, som skal overholdes, når man ikke er myndig.

Alle teorihold er små, så der er plads til at gå i dybden med tingene – grundighed og seriøsitet er nemlig i højsædet hos Din Køreskole, så alle bliver helt klar til at begå sig i trafikken.

Bliv kørende

Der starter teorihold op hver måned, så du kan starte, når det passer dig. Holdene varer 8 til 10 uger, hvorefter du vil være klædt godt på til teoriprøven. Når du tilmelder dig, får du 29 teorilektioner samt 4 lektioner på manøvrebane, glatbanekursus og 16 lektioner på normal vej. Du kan tilmelde dig via deres website, hvor du også kan læse mere om kursusstart, priser og Dorthe og Michael, som driver køreskolen.