Har du de bedste godbidder til din hund?

Har du de bedste godbidder til din hund?

Spiser du fredagsslik en gang imellem?

Ja mon ikke du spiser lidt fredagsguf nogle gange. Det er da hyggeligt at sidde med familien fredag aften og nyde lidt slik, chips eller hvad I nu foretrækker.

Og når I nu skal hygge og forkæle jer selv, ville du så ikke også købe noget, som I syntes smagte godt. Det ville da være lidt dumt at købe noget, som I syntes var kedeligt og uinteressant.

Din hund sætter også pris på lidt guf

Din hund nyder også at blive lidt forkælet, med noget den ikke plejer at få. Jeres hund har selvfølgelig sit normale mad, med alle de gode sunde ting den har behov for for at være glad og aktiv. Men den kan også godt mærke, når der kommer en godbid, som er lidt bedre, end det den normalt spiser.

Godbidder har to formål

Godbidder til hunde kan gives med to formål, som begge er lige vigtige. Det ene formål er, at du gerne vil forkæle din hund lidt og vise at du elsker den, og er glad for den. 

Det andet formål er, at du kan benytte godbidder som belønning i forbindelse med, at du træner med din hund. Hunden lærer hurtigt, at der kommer lidt lækkert, hvis den gør de ting, som du beder den om. Og efter lidt træning så har hunden også lært at gøre tingene, uden at der følger en godbid med. 

Husk at købe de sunde godbidder

Du tænker sikkert over, hvad du selv spiser, og du vil nok også helst spise mad, som er lavet af gode råvarer.De samme tanker skal du gøre, når du køber godbidder til din hund. På Barksnbones.dk finder du godbidder, som  ikke indeholder animalske biprodukter, farvestoffer, sukker eller animalske aintioxidanter.

Kort sagt, så er der tale om godbidder, som du med rigtig god samvittighed kan give til din hund.