Gadeskilte - annoncering i øjenhøjde

Gadeskilte – annoncering i øjenhøjde

Som butiksindehaver er du ude i skarp konkurrence – ikke blot fra andre fysiske butikker i nærheden af din, men også webshops og store, internationale kæder gør et groft indhug i markeds andelene. Derfor er det vigtigt, at du gør opmærksom på dig selv, din butik, og de varer, du forhandler – uanset om det er køkkengrej, modetøj, hobby udstyr eller andet, som hører sig til i detail branchen.

Giv din forretning et boost med professionelle gadeskilte

Annoncering i aviser i dagblade, på det store internet og lignende medier er rigtig godt, når det handler om at skabe awareness omkring din virksomheds brand. Men der, hvor du virkelig kan gøre en forskel, er i gadeplan. Hvis du ønsker at få lokket potentielle kunder ind i din butik, er det vigtigt, at du henvender dig til den store målgruppe på gaden, som allerede er i shopping mode. Og her kan du gøre brug af flotte og farvestrålende gadeskilte – det kaldes kommunikation i øjenhøjde, og er et effektivt redskab til at skabe kunder her og nu.

Brug dine gadeskilte og tavler rigtigt

Hvis du ønsker at skabe mere salg ved hjælp af tavler eller gadeskilte, er det vigtigt, at du bruger dem rigtigt. Det er helt op til dig at finde på et godt tilbud eller en slående punch line, som får folk til at stoppe op og kigge på dit gadeskilt en ekstra gang. Gadeskilte hjælper dig med at tiltrække potentielle kunder og gæster, og kan bruges såvel uden for din butik som til at markere forskellige sektionen indendørs – for eksempel hvis du har en bestemt sektion i din butik, som er dedikeret til nedsatte udsalgsvarer. Uden for butikken kan du for eksempel bruge gadeskilte til at annoncere med dagstilbud eller dagens ret i din café, eller orientere potentielle kunder om rabatter på bestemte varer i din butik. Og har du først kunden inde i din butik, stiger sandsynligheden for, at interaktionen ender med et køb.

Køb gadeskilte og tavler hos Brøndsholm

Brøndsholm er en af de førende leverandører af dekoration og skilte til butikker landet over. I den online shop på brondsholm.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige typer gadeskilte og tavler, som kan bruges af såvel butikker som cafeer og restaurationer. Ud over de klassiske, solide A-skilte i rustfrit stål, som typisk anvendes af butikker til at gøre opmærksom på aktuelle tilbud og rabatter, er Brøndsholm leveringsdygtige i også frontplader med magnetkant og klip-klap aluminiums rammer til eksempelvis udskiftelige reklamer på facaden, toiletterne eller information i prøverummene.

Til restaurationer (caféer, bagerier, øl- og vin barer, restauranter eller lignende) kan Brøndsholm tilbyde kridttavler i flere varianter med flot finish, som ofte ses hos bageren, eller på caféer og restauranter. Kridttavler bruges fortrinsvis til at kommunikere restaurationens menuer eller særlige dagstilbud. Kridttavlerne fås også som A-skilte til placering uden for restaurationen – i lighed med gadeskilte – så nysgerrige forbipasserende kan se udbuddet på baren eller restaurationen.

Hvis du er interesseret i at besigtige det store udvalg af gadeskilte og tavler i høj kvalitet, kan du se det hele på brondsholm.dk