Gå ikke på kompromis med din krops helbred

Nogen af os kan føle os besværet af vores krop, når vi ønsker at bruge den til diverse aktiviteter. At opleve sin krops begrænsninger er aldrig et behageligt møde, og det kan virke drænende.

Tag ikke dine smerter ilde op – det er på tide at mærke motivationen igen, og undersøge hvordan du kan forbedre din krops og dit eget helbred. En af de metoder du kan gøre brug af for at hjælpe dig selv i gang igen, kunne være smertefri bevægelse.

Smertefri bevægelse er for dig, som gerne vil have en stærk og smertefri krop. Du vil blive vejledt af eksperter, der vil hjælpe dig til et mere aktivt liv uden smerte.

Ydelserne der her tilbydes, er b.la. øvelser, som du også kan gøre brug af, efter du har endt dit forløb.

Smertefri bevægelse er både for dem, der lever med kroniske smerter, og de folk, som blot ønsker at optimere sit bevægelsesapparat.

Nyd bevægelsesfrihed og et aktivt liv i hverdagen 

Den nyfundne bevægelsesfrihed som du her kan opnå, vil resultere i at du kan lave den aktivitet, som du ønsker. Det kan være alt fra at lege med børn eller børnebørn, spille fodbold, eller blot være i stand til at løbe efter bussen.

Det skal være slut med smerter, og du kan overføre det både til din fysiske og mentale form. Det kan være med til at skabe en større bevidsthed både om krop og sind, og skabe motivation i dagligdagen.

Der bliver gjort en dyd ud af at tage 100% udgangspunkt i hvert enkelt individ, så I sammen kan opbygge et forløb på baggrund af dine årsager og behov.

Undersøg dine muligheder for at opnå smertefri bevægelse allerede i dag.