Gå sommeren i møde med smukke sandaler

Det kan være rigtig svært at finde de helt rigtige sommersko, der passer til enhver lejlighed. De skal også være behagelige at gå i og give dine fødder den korrekte støtte. Her kan du med fordel tage et kig på mærket Shangies. Det er et forholdsvist nyt og stilrent mærke, der er skabt til hverdagslivet.

Det er nogle utroligt lette og behagelige sandaler. Derfor kan du uden problemer tage dem med dig over alt, enten på fødderne eller i tasken. Det gælder uanset, om turen går til Roskilde Festival, stranden i Skagen eller Tisvilde, frokost i Frederiksberg Have, dykkerferie i Thailand eller sommerfester i solnedgangens skær.

 

Hvad er Shangies?

Bag det danske brand står Maria Stilov. Hun har kombineret Østens komfort og den enkle nordiske stil, hvilket har resulteret i de komfortable sommersko.

Selve sandalen består først og fremmest af en indersål. Den er lavet i et slidstærkt og luftigt lærredsstof fra jute-planten, men de vejer nærmest ingenting.

Båndet, der omkranser dine fødder, er af blødt bomuld, der skaber et smukt fletmønster. Dette fletmønster finder du i et væld af farve. Så du kan med sikkerhed finde ét eller flere par, der passer til din personlige stil.

Her kan blandt andet fremhæves den friske ’Sunlight yellow’. Blot ved at kigge på den, får man allerede forårsfornemmelser. De passer perfekt til alle flotte sommerkjoler. Hvis du er mere til det nedtonet look, kan du købe dem i en neutral sort. Den farve er god, hvis du eksempelvis skal på festival.

Fordi sandalerne består af en indersål og et bomuldsbånd, er de altid hurtige at hoppe i. Der er ingen stropper eller snørebånd, der lige skal bindes, inden du hoppe op på cyklen og ned på stranden.

 

Et ekstra plus ved de elegante sommersko er, at de kan håndvaskes. Nemmere bliver det ikke.