Categories: Billige låse

Find billige låse til dit nye hjem online

Når du står for at skulle skifte bolig, bør du som noget af det første sikre, at låsene på alle indgange til boligen skiftes ud. Dette er der flere grunde til. For det første skal du være helt sikker på, at ingen uvedkommende kan skaffe sig adgang til din bolig med en nøgle. Selv om låsene på dine døre og evt. vinduer er af nyere dato, har du ingen viden om, hvor mange kopier af de eksisterende nøgler, som er i cirkulation.

Det er ikke sikkert, at den tidligere beboer har oplyst dig om, at der stadig ligger en nøgle hos naboen, eller at hans børn havde det med at smide nøgler væk, således at det var nødvendigt med et hav af kopier. For det andet kan de gamle låse være så slidte, at de nemt kan dirkes op. Og for det tredje kan patentet på låsesystemet være udløbet.

Sikre og smarte låse til alle dine indgange hos Total Låse & Sikring

Du er rigtig dårligt stillet rent forsikringsmæssigt, hvis du oplever indbrud i dit hus eller i din lejlighed, hvor adgangen til boligen er sket med en nøgle. Mange forsikringsselskaber vil faktisk ikke anerkende denne type anmeldelser – og så kan du risikere at stå uden forsikringsdækning for dine tab.

Derfor er det en rigtig god idé at skifte samtlige låse som noget af det første – faktisk helst inden du flytter ind. Moderne låsesystemer er såvel dirke som bore sikre, og så kan du oven i købet få låsecylindre med identiske koder, således at du kun behøver én nøgle til samtlige døre.

Hos Total Låse & Sikring finder du et stort udvalg af låsesystemer fra de mest anerkendte og velansete brands på det danske marked. Og så ligger priserne på låse og nøgler tilmed i den lave ende. Se det store udvalg af billige låse på totallaase.dk

Astrid Pedersen

Share
Published by
Astrid Pedersen

Recent Posts

Sofaen kan du da selv lave

En sofa er en ret enkelt konstruktion. Den er dybest set bare en kasse med…

1 år ago

Skal jeg vælge markise eller fortelt til campingvognen?

Det kommer helt an på hvilken type ferie du er på om du skal vælge…

1 år ago

Læg selv fliserne til din terrasse

Det er dejligt at nyde en kop kaffe på terrassen som det første om morgenen.…

1 år ago

Skru op for sikkerhed og kreativitet med vejmarkering

Vejmarkering kan bruges til flere forskellige ting. Den klassiske brug af vejmarkering er til optegning…

2 år ago

Panama Jack sko til den aktive type

Hvis du er en aktiv type, som går meget i din hverdag og har brug…

2 år ago

Gør livet nemt med en makeup organizer

Vi kender det alle. Man har travlt om morgenen og skal hurtigt have lagt lidt…

2 år ago