Få frisk frugt til frokostpausen

Vi kender alle sammen rådet. Vi skal have seks stykker frugt og grønt om dagen, helst tre af hver slags. Men i en travl hverdag er det ikke altid, vi husker at følge det gode råd. For der er ofte travlt om morgenen, når frokosten skal pakkes, og så er der måske ikke lige tid til at skære grøntsagsstænger og skylle frugt. Men det er ærgerligt, for sund kost giver mere energi og overskud i hverdagen, og det er jo netop det, man har brug for, når man har travlt.

Med firmafrugt fra Firma-frugt.dk får du og dine kolleger naturligt og let en sundere dag på jobbet. Det er nemt og hurtigt at bestille præcis den ordning, der passer jeres behov bedst, og når først I har bestilt, skal I bare læne jer tilbage og lade Firma-frugt.dk bringe frisk og lækker frugt til jeres virksomhed hver eneste dag.

Mange muligheder for variation

Firma-frugt.dk, som er en del af Frugtkurven.dk, varierer automatisk indholdet af deres leveringer, så I får den mest friske og lækre frugt fra årstiden. Men der er også masser af muligheder for, at I selv kan variere indholdet i kurvene. Firma-frugt.dk tilbyder nemlig også snack-grønt, tørret frugt og nødder, så der er rig mulighed for, at I kan få en sundere og lækrere hverdag ved at vælge en frugtordning fra dem.

Derudover fås frugtkurvene selvfølgelig i større og mindre varianter og i forskellige prisklasser, så I kan få netop det, der passer til jeres virksomheds størrelse. Firmaet tilbyder desuden et stort udvalg af både konventionelle og økologiske ordninger.

Vil du vide mere? Læs mere på Firma-frugt.dk og udfyld deres kontaktformular for at få tilsendt et godt tilbud på frugt til din virksomhed.