Få et professionelt look med Eterna skjorter

Når du går ind til en jobsamtale, eller når du gerne vil tages seriøst på kontoret, betyder det noget, hvordan du præsenterer dig. Førstehåndsindtrykket til en jobsamtale er selvfølgelig virkelig vigtigt, fordi den person, du sidder overfor, på kort tid skal danne sig et indtryk af, hvem du er. Men det betyder også noget i hverdagen, at du klæder dig på en måde, der viser dine kolleger og chef, at du gerne vil gøre dig umage for at være professionel. På Mens-wear.dk finder du et stort udvalg af Eterna skjorter, der vil give dig et professionelt look, uden at du skal af med en formue.

Kvalitet gennem 150 år

Eterna har mere end 150 års erfaring med at lave skjorter i høj kvalitet og flot design. Det gør dem til nogle af de mest erfarne producenter på markedet, og det sikrer dig lækre kvalitetsskjorter, der lever op til den højeste standard. I det store udvalg på Mens-wear.dk finder du skjorterne i mange forskellige farver og varianter, så du kan forny din garderobe med de helt rigtige skjorter til dit behov og din personlige stil.

Eterna skjorter er 100 procent bomuld efter øko-tex standard 1000. Det betyder, at materialet er miljøvenligt og giver dig den bedste komfort, selv på varme dage. Stoffet er strygefrit, så du slipper for de der irriterende krøller og folder, der ophober sig på mange skjorter i løbet af dagen. Stoffet i Eterna skjorter glatter sig selv ud, når du bevæger dig i det, hvilket sikrer dig et professionelt look hele dagen.

 

Find den rigtige pasform

Kroppe er ikke ens, og derfor er det selvfølgelig forskelligt, hvad der vil være den mest komfortable og flotte pasform. Det er der taget højde for med skjorter fra Eterna.  På Mens-wear.dk fås skjorterne i tre forskellige pasforme, så du kan vælge det, der passer bedst til din bygning og stil. Ønsker du, at skjorten skal være slim-fit og sidde tæt og flot til kroppen, skal du eksempelvis vælge Red line, mens det er bedre at vælge Black line, hvis du er meget bredskuldret eller ønsker et lidt mere løst fit.

Vil du vide mere? Klik ind på Mens-wear.dk for at læse mere om de forskellige pasforme og se det store udvalg, eller få vejledning af en medarbejder på telefon: 51145006 eller e-mail: kundeservice@mens-wear.dk.