Få bilen i topform: 3 tips til lækre detaljer

Bilen er en stor og fantastisk investering, og der er rigtig mange ting, man løbende kan forbedre, når man vil opnå den største køreglæde på den ene eller anden måde. Vi kommer i denne artikel ind på tre lækre gadgets og udstyr, som du kan bruge til at forbedre bilen.

Få står på benzinfordelingen med en karburator

Vi starter med et stykke teknisk udstyr, og der er sikkert ikke mange derude, som har lyst til at pille ved denne del af bilen, hvis man er casual bilejer. Men for jer, der virkelig går op i det, ved, at en karburator er en vigtigt stykke udstyr, som blander luft og benzin, så bilen ikke bruger mere benzin end nødvendigt. Det er en teknisk omgang at installere, og derfor bør du ikke rode med det selv, medmindre du har erfaring.

Stænklapper for en ren bil

Ens bil har det med at blive hurtigt beskidt i bunden og på undervognen, hvor dækkene sprøjter meget skidt op. Her kan stænklapper forhindre, at dækkene sprøjter det værste snavs, og det betyder i sidste ende, at du kan gå i længere tid ad gangen uden at sende bilen til rens.

Få en mobilholder

En mobilholder er nødvendig, hvis du befinder dig meget i din bil og gerne vil snakke i telefon samtidig. Det forhindrer først og fremmest bøder, men endnu bedre er, at du slipper for at investere i en GPS, fordi telefoner nu til dags har så solide kort-apps, at du sagtens kan regne med de informationer, du får serveret fra din telefon.