Categories: Solarcamp.dk

Et energivenligt alternativ ved Solarcamp.dk

Vi lever heldigvis i en tid, hvor vi bevæger os i en retning, hvor der bliver mere og mere fokus på at leve med planetens ve og vel for øje.

Om det så handler om dyrevelfærd, fælles forbedringer af levestandarden verden over eller bevarelse af dyrearter eller skovområder, så lader det til, at vi har lært af fortidens synder og vil skabe en bedre fremtid for os selv og de kommende generationer.

Denne artikel vil fokusere på et miljøvenligt alternativ til hovedsageligt udendørsartikler, som du måske ikke vidste, der fandtes i energi-besparende og miljørigtige versioner, som derfor opfylder flere behov fra at gøre gavn for naturen, men også skabe mere udsmykning i hjemmet og sørge for gode, hyggelige omgivelser. 

Hos Solarcamp.dk har de nemlig specialiseret sig i at skabe mange forskellige slags lys- rekreation- og gadgets-løsninger, der fungerer på solenergi og ikke elektrisk strøm.

Der er blandt andet de klassiske solcellelamper, der kan hænges op på mange forskellige overflader, horisontale som vertikale. Så er der også både de ensfarvede og kulørte lyskæder, der kan være flotte at bruge til alt fra gadefester til hyggestunder på terrassen, når der er mulighed for at sidde udenfor.

På rekreationsfronten kan man anskaffe sig et springvand, der også kører på solenergi, så du kan slappe af udenfor med lyden af det rislende vand ved siden af dig, så du nok skal komme til at falde helt ned.

På den mere finurlige og underfundige front kan du også købe dig nogle sjove produkter, der kunne være lysende fyrfadslys, flasker med lys i flotte farver til terrassebordet, der både er funktionelle og sjove indslag til alt fra grill-aftener eller bare til nogle afslappende timer med en god bog og en kop kaffe udenfor.

Alle de beskrevne produkter og mange flere til kan du finde hos Solarcamp.dk, men lad os lige udpensle lidt mere, hvorfor en investering i solcelleenergi og produkterne hertil er en investering i fremtiden og en mere energi-mæssig og sikker løsning for dig.

På det personlige plan sparer du mange penge ved et kig på din el-regning, når for eksempel lyskæderne ikke trækker strøm fra bopælen. Så er engangsbeløbet for køb af en lyskæde pludselig få penge, når man tænker i stor skala og i det længere perspektiv.

Nu vi snakker lyskæder, så kan det også være farligt at opsætte lyskæder med elektriske ledninger udenfor. Tænk bare på, når det regner. Så kan du sove mere sikkert med solcellelyskæder udenfor.

Solenergi er også godt for miljøet, da det er en del af de grønne løsninger, der tærer mindre på folks forbrug af jordens ressourcer. 

Anders Lundtang Hansen

Share
Published by
Anders Lundtang Hansen

Recent Posts

Sofaen kan du da selv lave

En sofa er en ret enkelt konstruktion. Den er dybest set bare en kasse med…

1 år ago

Skal jeg vælge markise eller fortelt til campingvognen?

Det kommer helt an på hvilken type ferie du er på om du skal vælge…

1 år ago

Læg selv fliserne til din terrasse

Det er dejligt at nyde en kop kaffe på terrassen som det første om morgenen.…

1 år ago

Skru op for sikkerhed og kreativitet med vejmarkering

Vejmarkering kan bruges til flere forskellige ting. Den klassiske brug af vejmarkering er til optegning…

2 år ago

Panama Jack sko til den aktive type

Hvis du er en aktiv type, som går meget i din hverdag og har brug…

2 år ago

Gør livet nemt med en makeup organizer

Vi kender det alle. Man har travlt om morgenen og skal hurtigt have lagt lidt…

2 år ago