Er dit firma synligt online?

I dag er det ikke nok blot at være synlig i traditionelle medier, som aviser, magasiner og på reklamestandere – vil man have resultater, der kan ses, så skal man også være til stede online. Er du ikke rigtig bekendt med begreber som SEO, SoMe-content, leads, eller hvordan man egentlig bliver synlig de rigtige steder online – det er nemlig ikke lige til, hvis man ikke har erfaring med det. Hos det online marketingsbureau Conversio har de stor erfaring med digital marketing, og deres medarbejdere vil kunne hjælpe dig med tekniske og kreative løsninger igennem forskellige digitale værktøjer, samt gøre dig fortrolig med alle de rigtige begreber, så dit firma ikke bliver overset.

Hvad indebærer digital marketing?

Digital marketing er et begreb, der dækker over flere forskellige ting, hos Conversio har de gjort det nemt for dig at navigere imellem de forskellige former for digital marketing ved at tilbyde en række forskellige ydelser.

  • Digital kommunikation og strategi: Sørg for at sende relevante budskaber ud til dine kunder og ikke bare overdænge dem med unødvendig information.
  • SEO: Søgemaskineoptimering, så du ved, hvad dine kunder søger på, og kan få dem til at være aktive på dit website.
  • Sociale medier: Man skal ikke undervurdere de sociale mediers magt, når det kommer til at mobilisere en interesse og aktivitet på ens website.
  • Google Ads: Få gang i din handel og bliv synlig med denne form for ads. Det handler om at online konvertering, som en måde at få besøgende på dit website.
  • E-mailmarketing: Det er en af de mest effektive former for digital markedsførings, hvis den altså bliver udført rigtigt. Her kan du få hjælp til kundepleje, generering af leads, produktion af indhold samt meget mere, så du kan få en god relation til dine nuværende og potentielle kunder.
  • Marketing automation: Gør din marketing smart ved at automatiserer dine online marketingsaktiviteter, og få tid til andre opgaver.

Klar på mere viden?

Hvis du har lyst til at lære mere om digitalmarketing kan du besøge deres blog, hvor de poster gode og forklarende blogindlæg, hvor du kan blive introduceret til nogle af de ting, der er vigtige at tage højde for, når man begynder at implementere digital marketing. Det er en god introduktion til digital marketing og de mange fordele det har – tilbage er bare at spørge: Hvordan vil du blive mere synlig online?