Er det på tide, at du generhverver dit kørekort?

Hvis du er blevet frataget dit kørekort, er der nogle visse regler for, hvordan og hvornår du kan generhverve det. Ved en ubetinget frakendelse skal du sende en ansøgning på Borgerservice, som så efterfølgende skal godkendes af politiet. Når denne så bliver godkendt, skal du bestå både en teori- og en køreprøve. Ved en betinget frakendelse gælder kun det sidstnævnte. Disse prøver kan og bør du tage hos Din Køreskole Silkeborg.

Her opstartes nemlig nye hold hver måned, hvor der tilbydes undervisning både fysisk i deres teorilokaler i Silkeborg samt online, så du endda kan læse op på teorien hjemme fra din egen stue. Der er dog ikke krav om at deltage hverken til teori- eller køreundervisning, når du skal generhverve dit kørekort. På trods af dette kan det dog være en god idé for dig afhængig af grunden til din frakendelse. Dette kan du helt sikkert også tale med din kørelærer om, som tager hensyn til din specifikke situation og dine behov.

Men uanset om du har brug for teoriundervisning eller ej, bør du helt sikkert vælge Din Køreskole Silkeborg. Her har de nemlig stor erfaring med bilister, der skal generhverve kørekortet af forskellige årsager. Derfor er det også det helt rigtige sted at vælge netop for dig, da de forstår og accepterer din situation. De ved godt, at du ikke er ny bag rattet, og du bliver derfor ikke bare smidt ind mellem de nye bilister.

Det er træls at undvære sit kørekort, så hvorfor vente længere end højst nødvendigt? Hos Din Køreskole Silkeborg står de klar til at hjælpe dig med at generhverve det, så du igen kan blive kørende. Hvis du er indenfor den lovlige tidsfrist afhængigt af din situation, kan du allerede i dag kontakte dem via deres kontaktinfo på hjemmesiden.