En modebevidst webshop med kundefordele

Kysthuset.com er en nyopstartet webshop med moderigtigt tøj til den moderne kvinde. Her er der fokus et stilmæssigt og bredt sortiment af tøj, sko og accessories i god kvalitet i forskellige prisklasser.   

Du finder en lang række velkendte og anerkendte mærker, heriblandt Beck Söndergaard, Stine Goya, Second Female, Rains og Pernille Corydon. Du er altså ligegyldigt, om du mangler en lækker regnfrakke, en ny flot kjole til festen eller et par nye sokker – Kysthuset.com har produkter til enhver lejlighed og formål.

Udover et bredt udbvalg af produkter til gode priser finder du også en række mærker i den eksklusive og lidt dyrere ende af prisskalaen. Det er blandt andet mærket Dea Kudibal, som byder på kjoler og skjorter i smukke og farverige prints. Her er kvaliteten og komforten helt i top, takket være den luksuriøse stretchsilke, som tøjet er lavet af.   

Kysthuset.com bestræber sig efter at sælge modetøj i høj kvalitet til rimelige og konkurrencedygtige priser, og nogle produkter bliver løbende sat ned i udsalgspris. Da webshoppen bestræber sig på et bredt udvalg med mange forskellige mærker, er der hele tiden udskiftning i sortimentet – ligesom modeverdenen, hvor der også konstant skiftes ud i trends.  

Bliv medlem af kundeklubben og spar 10% på alle fremtidige køb!

Du kan tilmelde dig kysthuset.com’s webshop-kundeklub. Som medlem får du nyhedsbreve og tilbud tilsendt på mail, hvor du finder inspiration til nye trends og styling. Ved tilmelding får du tilsendt en rabatkode på 10%, som du kan bruge på alle fremtidige køb af varer til normalpris på webshoppen – altså hver eneste gang, du shopper på kysthuset.com. Det er gratis at tilmelde sig kundeklubben og få et hav af gode fordele som forbruger.

Tag et kig på webshoppen lad dig friste af det brede udvalg af anerkendte mærker. Der er rig mulighed for selvforkælelse! Måske du endda finder en gave til en, du holder af – i det tilfælde tilbyder kysthuset.com gratis gaveindpakning. Smut ind på kysthuset.com og lad dig friste!