Categories: Uddannelse

Drømmer du også om at komme på efterskole?

Måske ved du bare ikke endnu hvilken en, du skal vælge. Der er mange forskellige, men en af dem, hvor du har mulighed for at dyrke både dine kreative og sportslige interesser er Tølløse Efterskole. Her er du sikker på at få en skøn og unik oplevelse og samtidig lærer en helt masse om dig selv.

Hvorfor vælge Tølløse Efterskole?

På Tølløse Efterskole tilbyder de flere forskellige linjer, så du kan få lov til at dyrke dine interesser i hverdagen. Der er en linje for de musikinteresserede, men du kan også sagtens starte på, selvom du måske først lige er startet på at synge eller spile et nyt instrument, så er det bare vigtigt, at du øver dig i fritiden – og det er der heldigvis rig mulighed for på efterskolen. Linjen introducerer forskellige instrumenter, genrer og andet, og vigtigst af alt, så kommer du her til at skabe nye venskaber og relationer igennem musikken.

Musiklinjen arbejder sammen med linjen for Teater og dans, som er perfekt for dig, der elsker at optræde og stå på en scene. Du kan prøve kræfter med både skuespillet og dansen i de forskellige forløb, og du kommer med på en tur til København for at se en musical. Du får i løbet af året mulighed for at få undervisningen af rigtige skuespillere fra Holbæk teater, være en del af fede workshops og ellers bare slå dig løs.

Den sidste linje, de tilbyder, er til dig, der er interesseret i sport og holder af at være aktiv. For på denne linje vil du blive introduceret for forskellige sportsgrene og få mulighed for at deltage i sportsturneringer. Det er massere af træning, og der er nogle dygtige lærere til at hjælpe dig og de andre godt på vej.

Interesseret i at vide mere?

Hvis det lyder som noget for dig – eller måske har du et barn, som ville trives i dette miljø, så kan I besøge skolen og finde ud af, om det er noget for dig. I skal blot udfylde skolens kontaktformular online, så kontakter de jer, så I kan finde en dag, hvor I kan komme ud og besøge skolen. Ellers er der også mulighed for at besøge skole på enten efterskolernes dag eller – aften, hvor I sammen kan få en rundvisning og møde både lærere og elever og få en snak med dem. Alle disse ting kan I desuden læse meget mere om inde på deres hjemmeside.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Sofaen kan du da selv lave

En sofa er en ret enkelt konstruktion. Den er dybest set bare en kasse med…

1 år ago

Skal jeg vælge markise eller fortelt til campingvognen?

Det kommer helt an på hvilken type ferie du er på om du skal vælge…

1 år ago

Læg selv fliserne til din terrasse

Det er dejligt at nyde en kop kaffe på terrassen som det første om morgenen.…

1 år ago

Skru op for sikkerhed og kreativitet med vejmarkering

Vejmarkering kan bruges til flere forskellige ting. Den klassiske brug af vejmarkering er til optegning…

2 år ago

Panama Jack sko til den aktive type

Hvis du er en aktiv type, som går meget i din hverdag og har brug…

2 år ago

Gør livet nemt med en makeup organizer

Vi kender det alle. Man har travlt om morgenen og skal hurtigt have lagt lidt…

2 år ago