Det ultimative survival kit: Sådan klarer du en tur i det vilde

Det kræver sin mand, eller dame, at stå imod naturens strabadser, når det virkelig presser på. Det kræver ikke alene den rigtige viden, men det kræver i høj grad også det rigtige udstyr, så man kan udnytte den viden, man har om naturen. Vi giver dig her tre stykker udstyr, som kan hjælpe din overlevelse i naturen.

Brug et ordentligt ur

Et ur er din bedste ven, når din mobil er løbet tør for strøm – og så har det den praktiske fordel, at det kan holde til meget mere. Et rigtigt militærur er at foretrække, når du skal ud i det fri, fordi det er utroligt vandtæt, og så kan det give dig alle de nødvendige informationer, du har brug for, når du skal bevæge dig under åben himmel.

Kog altid vandet

Vi anbefaler på det kraftigste, at du altid koger vand fra naturen, inden du drikker det. Det kræver naturligvis en kedel med en brænder, og hvis du alligevel har en brænder med, så tag også en pande med. Din mave er ikke vant til at spise råt kød, og der kan være forskellige bakterier i, som kan gøre dig rigtig syg. Hav derfor altid en kilde til opvarmning af mad og drikke.

En god, behagelig rygsæk

Du har helt sikkert tænkt på, at din rygsæk skal have plads til at alle de ting, du skal have med. Men har du overvejet, om den overhovedet er behagelig at have på efter mange timers brug? Du kommer til at vandre meget, og en god, behagelig rygsæk er derfor alfa og omega.